Parcul Natura Vie

Parcul
Natura Vie


Domeniul în care se înscrie proiectul:

Domeniul Amenajare spații de recreere. Tema: Amenajare parc destinat sportului şi mişcării în aer liber (aparate de fitness în aer liber)


Descrierea proiectului:

In valoare totala de 10000 eur se vor achizitiona ansamblu de joaca, aparate fitness pt parinti,balansoare metalice,balansoare cu arc ,banci de lemn pt recreere,cosuri de gunoi.

Pentru realizarea de ansambluri cu tobogan se vor achizitiona module atasabile. Pardoseala poate fi dotata cu pardoseli soft pt copii, pavemente de cauciuc interior/exterior, pietris sau gazon.


Durata proiectului:

1 an


Beneficiarii proiectului:

Astfel, scopul proiectului nostru este acela de a oferi copiilor șansa de a petrece timp de calitate in prezenta sau nu a parintilor.

Plimbările în aer liber sunt sănătoase indiferent de anotimp, iar beneficiile acestora sunt numeroase, atât mentale, cât şi fizice: Beneficii in dezvoltarea fizica a copilului

  • Beneficii emotionale si de ordin social si
    comportamental
  • Beneficii intelectuale si cognitive

Intentia este aceea de a oferi tuturor posibilitatea de a se bucura de un timp de calitate in conditii cat mai bune ,sa incurajam socializarea si relatiile inter-umane ce se pot dezvolta in cele 15-30 minute petrecute cu copilul ,catelul,bunicul in parc.


Bugetul estimat:

In valoare totala de 10 000 eur se vor achizitiona ansamblu de joaca, aparate fitness pt parinti,bal


>Modul în care iniţiatorul doreşte să se implice în proiect:

VOLUNTARIAT


Acțiunile necesare estimate pentru implementarea propunerii de proiect:

obtinerea de avize autorizatii


Inițiatorul propunerii de proiect

Nume si prenume:

MORAR

29

422